Teillä juhlat, meillä viihde.

Joka juhlan kohokohta

taikuri Roope

hämmästyttävää

MAagista

Herskyvän hauskaa

Taikuri Roope

 

 

 Taikuri Roope Ylitalo on magiikan ammattilainen, jolla on pitkä kokemus yleisöjen viihdyttämisestä. Roopen show on täynnä tyylikästä taikuutta, sorminäppäryyttä, ajatustenlukua, klassisia korttitemppuja ym. kiehtovaa taikuutta yhdistettynä loistavaan huumoriin. Taikashow on sykähdyttävä, piristävä ja mieleenpainuva kohokohta iltaan. Esitys voidaan muokata juuri tilaisuuden tarpeita vastaavaksi.

Maagista, hämmästyttävää, hersyvän hauskaa – tätä on taikuri Roope Ylitalon show.

Leijuvat pöydät, katoavat tavarat, muotoaan muuttavat esineet – mystistä ja mielenkiintoista! Koko perheen taikashow on täynnä värikästä, visuaalista taikuutta, musiikkia sekä lapsille suunnattua huumoria. Show saa aikaan riemua ja hämmästystä lapsissa, mutta yhtä lailla hyvää mieltä ja uteliaisuutta aikuisissakin.

Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin lavalta käsin taikurin apulaisena.

 

Taikuri Roope on taikonut naurua ja elämyksiä muun muassa laivoilla, kauppakeskuksissa, laskettelukeskuksissa, päiväkodeissa, kouluissa, seurakuntien tilaisuuksissa, syntymäpäivillä ja yritystilaisuuksissa. Missä tahansa vain tarvitaankaan ripausta taikuutta ja naurua. Roope kiertelee ympäri Suomea esiintymässä sekä lapsille että aikuisille.

Aikuisten taikuus

           Roope   050-5398278  

            Mika    044-2696770 

           info@viihdemagia.fi

 

Lavataikuus

 

Stand up -taikuus on yleisön edessä kaikille samanaikaisesti tapahtuvaa taikuutta. Stand up -taikaesityksessä taikuri voi esiintyä esiintymislavalla tai samassa lattiatasossa yleisön kanssa. Stand up -taikashow on sopiva yhdistelmä hämmästyttävää taikuutta, musiikkia ja totta kai hyvää huumoria. Esityksen kesto on yleensä noin 30-40 minuuttia.

Jos esiintymispaikka on suurempi ja taikurin on mahdollista esiintyä lavalla tai muuten hieman etäämpänä yleisöstä, voidaan esitykseen ottaa mukaan klassista visuaalista taikuutta, joka tapahtuu musiikin säestyksellä.

 

Lähitaikuus

 

Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa tekemässä taikuuksia. Lähitaikuus antaa yleisölle mahdollisuuden kokea ihmeitä aivan omien silmiensä edessä. Taikuus tapahtuu useimmiten asiakkaan omassa kädessä. Lähitaikuus sopii erinomaisesti tilaisuuksiin, missä ei haluta tai ei ole mahdollisuutta järjestää ihmisille yhteistä ohjelmanumeroa.

 

Yhdistelmä Lavataikuutta ja Lähitaikuutta

 

Yhdistämällä nämä show’t syntyy yleisön viihtyvyyden kannalta paras kokonaisuus. Alkuun voidaan pitää yhteinen stand up -taikaesitys, minkä jälkeen taikuri jalkautuu tekemään lähitaikuutta pöydissä.

Lasten taikuus

Taikuri roope hymyilee iloisesti kädessään taikasauva ja taikuripussi
Koulut
 

Noin 45 minuutin pituinen show, johon voi osallistua 100-600 henkeä. Esimerkiksi koulun liikuntasalissa toteutettava esitys. Sisältää 2-4 musiikkitaustaista esitystä sekä muuta hauskaa, mukaansatempaavaa, hämmästyttävää, hyvän mielen taikuutta. Erittäin vuorovaikutuksellinen ohjelma, jossa lapset pääsevät olemaan mukana taikuuksien teossa.

Päiväkodit

Noin 30-40 minuutin pituinen esitys, johon voi osallistua 30-120 henkeä. Esitys toteutetaan esimerkiksi päiväkodin liikuntasalissa tai isommassa ryhmätilassa. Sisältää 1-2 musiikkitaustaista esitystä sekä muuta hauskaa, mukaansatempaavaa, hämmästyttävää, hyvän mielen taikuutta. Erittäin vuorovaikutuksellinen ohjelma, jossa lapset pääsevät olemaan mukana taikuuksien teossa.

Koko perheen tilaisuudet

Tämä esitys sopii erityisesti messuille, kauppakeskuksiin ja vastaaviin suuriin ympäristöihin.

Esitykset voidaan toteuttaa esimerkiksi:

1 x 30-40 min.

2-3 x 15-20 min.

Lisäksi ohjelmaan voidaan sisällyttää ilmapallohahmojen tekoa lapsille ennen tai jälkeen esityksen. Jos esityksiä on useampia, hahmoja voidaan tehdä myös esitysten välisellä ajalla.

Katso alta videot taikuri Roopesta 

Taikurikurssit

Taikurikurssi

kesto 1-2 h

Opetellaan hauskoja taikatemppuja arkipäivän esineillä, joten opittuja temppuja voi esittää missä ja milloin vain. Kurssin jälkeen osaat tehdä taikatemppuja mm. kuminauhoilla, paperin palasilla, kolikoilla, pelikorteilla, kynillä jne.
Tämän jälkeen sinäkin voit olla oman työ-/ kaveriporukkasi Copperfield. :)


Hinta: Tapauskohtaisesti 

Ilmapallohahmot


kesto 1-2 h

Opetellaan tekemään ilmapalloista erilaisia yhden ja kahden pallon hahmoja. mm. koira, miekka, kukka, pupu, käärme, sydän, kissa. Lisäksi edistyneempien kanssa voidaan opetella hieman vaativampia hahmoja mm.
kitara, helikopteri, hevonen jne.


Hinta: Tapauskohtaisesti