Teillä juhlat, meillä viihde.

Vuokralaitteemme

Vuokralaitteet sijaitsevat Oulussa talvikankaalla ja metsokaalla kahdessa eri paikkaa, nouto tai kuljetus.

Pyydä tarjousta useammasta laitteesta tai kokonaisuudesta. 

Uusia laitteita

Uutta!

- Onnenpyörä,

- pieniä viihdepelejä/viihdepelipaketti ; hernepussiheittopeli, tölkinkaato, tandemsukset, soft baseball maila,pallo ja säädettävä lyöntitelin, keilaporttipeli, jalkapallokroketti, golfputtaus. sirkuslautaset. 

 

Darts-setti (pubitikka)

UUTTA! 

Darts- setti Laadukas darts-setti omalla standillä ja heittomatolla.

Taikapallot laite

Taikapallot
 

 Taikapallot on tosi hauska laite tuomaan iloa, naurua ja haasteita niin  lapsille kuin aikuisille. Kartionmuotoisista tolpista tuleva ilmavirta pitää pallot ilmassa.  Kääntelemällä tolppia saat pallon kulkemaan ilmassa eteenpäin. Voi käyttää myös maalitauluna lasten nerf aseilla.

Puhallustikka

Puhallustikka on viihdyttävä tarkkuuslaji.

Puhallustikassa puhalletaan tikkoja puhallusputkella tauluun. Suositeltava matka puhallustikan ampumiseen on 3-10metriä. Tällä saat mukavaa  kisailua aikaan. Myös ohjattuna. Lasten käyttöä valvottava.

Ilmajalkapallo nurmikolla.

ilmajalkapallo

Ilmajalkapallo takaa onnistuneet ja kivat juhlat.  2-6 pelaajalle riittää tekemistä ja täpäriä tilanteita. Jalkapalloa pelataan kartioista tulevan ilmanpaineen avulla. Erilaisilla palloilla saat erillaiset pelit aikaan. 

 

Jalkapallobiljardi        

Nyt on tosi kyseessä. Tämä ei ole mikä tahansa biljardi.  Tällä saa aikaan niin pienemmän kuin isommankin joukon turnaukset aikaan.   Kierteet kunnossa?Kengät kondiksessa? Jalkapallot voi potkaista tai vierittää käsin. Päätä sinä! Kentän koko 3.6Mx6,6M.

Setelikone-laite, missä ilmavirta pyörittää kopissa "seteleitä".

Setelikone-Money machine

Tämä tuttu, mutta harvoin nähty laite sopii mainiosti esim. kauppakeskusten tai liikkeiden tapahtumiin, mutta miksipäs ei myös mihin tahansa juhlaan, sillä ilmassa voi leijua niin tarjouslaput kuin erilaiset tehtävät tai arvontalaput!  Katso videon linkistä mistä on kyse! 

Pallonpudotus- peli

 Tästä kiva perhe/illanviettopeli vaikka pihalle. Kuka pudottaa eniten, kenen pallot pysyy pisimpään...monta mukavaa erinlaista peliä,johon varmasti keksit myös oman pelin. Pelissä vedetään tikkuja pois joiden varassa pallot ovat.

Nopeuspeli missä 4 eriväristä nappia joita painetaan kun valo syttyy.

Nopeuspeli

Tuttu nopeuspeli speden speleistä. Sinun tavoitteena on painaa vilkkuvia painikkeita samassa järjestyksessä kuin ne syttyvät. Jos painat väärää nappia peli päättyy. 

JättiDarts,tarkkuusjalkapallo

Nyt on kokoa ja näköä! Monipuolinen ja hulvattoman hauska peli  moneen juhlaan ja tapahtumaan kolmella erilaisella taululla.  Darts taululla,maalivahti tarkkuusjalkapallo tai pistesektori jättitaulu kolmella pallolla. 

Pomppulinna missä on merirosvojen kuvia.

Pomppulinna

Merirosvo pomppulinna on näyttävä ohjelma juhliin kuin juhliin,missä lapset takuulla viihtyvät!

 Sumopuvut ja tatami

Takuu hulvaton ohjelmanumero! Sumupuvut takaavat hauskuutta painijoille ja  katsojille. Sumopuvut on aikuisten malli. 2 aikuisten pukua ja tatami. Kaada tai siirrä toinen pois tatamilta.

Ekoaims ammuntahiihtokivääripaketti.

Tarkkuusammunta

 

EkoAims ampumahiihtokivääri on infrapunavaloon ja kameraan perustuva optinen ampumajärjestelmä. Se on luoditon,meluton ja laseriton, joten erittäin turvallinen, sopiva ja innostava ohjelmanumero erinlaisiin tapahtumiin, juhliin ja ajanviettoon. Halutessa helppo järjestää pientä kisailua. 

Pulmalaatikot päällekkäin missä on erilaisia kuvioita sivuilla.

Pulmapalikat

Isot pulmapalikat sopii mainiosti kaikenlaisiin tapahtumiin ja juhliin muiden laitteiden lisäksi.   Hyvän mielen lisäksi voit palkita pulmapalikoiden ratkaisijan.  

Kuva nappaa se pelistä.

Nappaa se- reaktio peli

Kaksintaistelu- Valo sammuu satunnaisesti - kumpi ehtii napata ensin. Näyttävä laite juhliin. Kun peliä ei pelata pelin valot syttyvät palikoissa vuorotellen joka on hieno houkuttava efekti.

hiiren mäiskintäpeli.

Hiiren mäiskintä-peli

Pudota "hiiri" ja yritä osua siihen. Reaktiota ja tuuria yhdistettynä. Yksi tai kaksi mäiskijää kerralla.

REtropelikone.

REtropelit

Haluaisitko muistella nuoruutesi tuttuja pelejä ja fiilistellä niiden parissa tai muuten vaan  tutustua retropelimaailmaan. Retropelejä on tulossa erikokoisia retropelilaitteita ja nyt jotain saatavilla.

Hattarakone ja hattara kädessä.

HATTARAKONE

 

Hattarakone juhliin luomaan nopeasti  suussasulavia herkkuja. Htattarankone on pöytämallia ja vaatii käyttöpaikassaan matalahkon pöydän ja virtapistokkeen. Hattarakoneella teet noin ruokalusikallisesta sokeria upean hattaran noin 30 sekunnissa. Sokeriksi käy tavallinen taloussokeri.

 

mätki myyrää-  interaktiivinen peli

Interaktiivinen peli, jossa voi pelata kaksi kerrallaan. Nuijilla mätkitään syttyviä valoja mahdollisimman nopeasti. Pistelaskuri molempien pelaajien pisteille

Laivanupotuspeli.

Muut laitteet ja välineet

 

Lisäksi meiltä löytyy pienempiä välineitä ja tarvikkeita. Katso koko lista.

 

Kuljetushinnasto:

Hintaan sisältyy lisäksi tarvittaessa laitteiden asennuksen ja opastuksen sekä kasauksen paikan päällä.Osa laitteista voi olla saatavilla  vain kuljetus ja asennuspalvelulla

vaihtoehtoisesti voit hakea ja palauttaa laitteen itse ja opastamme/annamme mukaan ohjeita ja vinkkejä. 

0-20km                60e   alv 0%       (ajoa max 80km)

20- 40km             90e   alv 0%       (ajoa max 160km)

40km- 60km        120e  alv 0%      (ajoa max 240km)

60 km -80km       160e   alv0%     (ajoa max 320km)

 

yli 80km            Sovitaan erikseen

 

 

Pakettikokonaisuudet ovat edullisempia. Kysy tarjousta useammasta laitteesta/ohjelmasta

Laitevalikoima lisääntyy, joten seuraa aktiivisesti valikoimaa täältä tai somesta.